Infact AS – Org nr 983 067 999

Trygt – Markedsundersøkelse

hvem ringer trygt

Hvem ringer ? Firmainformasjon

 • Infact as
 • Pilestredet 750302 Oslo
 • www.infact.no

Infact er et norsk selskap som har fått oppmerksomhet for sin innovative tilnærming innen datadrevne innsikter og markedsundersøkelser. Med et løfte om å levere omfattende og nøyaktig informasjon, har Infact etablert seg som en fremtredende aktør innen markedsundersøkelseslandskapet.

Nøkkeltrekk:

 1. Datadrevne innsikter: Infact spesialiserer seg på å utnytte kraften av data for å trekke ut meningsfulle innsikter. Gjennom avansert analyse og toppmoderne metoder transformerer selskapet rådata til handlingsrettet intelligens, noe som hjelper bedrifter med å ta informerte beslutninger.
 2. Ekspertise innen markedsundersøkelser: Anerkjent for sin kompetanse innen markedsundersøkelser, gjennomfører Infact grundige studier for å forstå markedsdynamikk, forbrukeratferd og bransjetrender. Dette gjør det mulig for bedrifter å ligge foran og tilpasse seg stadig skiftende markedsforhold.
 3. Innovative teknologier: Infact benytter toppmoderne teknologier for å samle, behandle og analysere data. Denne forpliktelsen til innovasjon sikrer at klienter ikke bare mottar nøyaktig og rettidig informasjon, men også drar nytte av de siste fremskrittene innen datavitenskap.
 4. Skreddersydde løsninger: Ettersom Infact anerkjenner de varierte behovene til sine kunder, tilbyr selskapet skreddersydde løsninger som samsvarer med spesifikke forretningsmål. Enten det gjelder å vurdere kundetilfredshet, utforske nye markedsmuligheter eller optimalisere produktstrategier, gir Infact tilpassede forskningsløsninger.
 5. Gjennomsiktige prosesser: Gjennomsiktighet er et grunnleggende prinsipp for Infacts operasjoner. Selskapet er dedikert til å opprettholde klar og åpen kommunikasjon med klienter gjennom hele forskningsprosessen, fremmer tillit og samarbeid.

Industrier betjent:

Infact betjener et bredt spekter av bransjer, inkludert, men ikke begrenset til:

 • Forbruksvarer: Hjelper selskaper med å forstå forbrukerpreferanser, optimalisere produkttilbud og holde seg konkurransedyktige i markedet.
 • Teknologi: Gir innsikt i teknologitrender, kunde forventninger og konkurranselandskap innen den raskt skiftende tech-industrien.
 • Helsevesen: Gjennomfører forskning for å støtte helseorganisasjoner i strategisk beslutningstaking, fra produktutvikling til forbedring av pasientomsorgen.
 • Finans: Tilbyr verdifull markedsintelligens til finansinstitusjoner, som hjelper med risikovurdering, investeringsstrategier og etterlevelse av regelverk.

Konklusjon:

Samlet sett skiller Infact seg ut som et dynamisk og fremtidsrettet selskap, som kombinerer dataekspertise med en klient-sentrert tilnærming. Gjennom sin forpliktelse til nøyaktighet, innovasjon og skreddersydde løsninger fortsetter Infact å gi betydelige bidrag til suksessen til bedrifter innen ulike sektorer i Norge og utover.

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment